THW (глобален скам) ще продадат базата си данни на 888 Travel For Less


В социалните медии постоянно се споделя една мисъл: „Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв! Трудно е само за останалите! Същото е и когато си тъп!“

Ако човек наистина иска да промени нещо у себе, то първата стъпка е да признае, че го има и то му пречи. Затова, не е достатъчно тези, които „смело“ се хвърлиха в пирамидата THW да махнат с ръка и да кажат: „Е, голяма работа.“. Добре е да кажат: „Научих нещо по трудния начин и вече няма да се повтори.“ Пирамиди бол и нови чукат на вратата. И така, да видим какво се случва с гледането на видеоклипове за $ 25, за които не ти плащат 😊

След като набра 1,5 милиона представители с изключително малоумно обещание и им загуби времето, сега компанията ще спечели от тяхната глупост. Как? Ще се продадат на 888 Travel For Less. Сделката се очаква да стане на 1.03.2017 и тогава щели да се разплатят с тези, които им се вързаха на въдицата. Дали това ще стане предстои да видим. Важното е, че сега друга компания ще спами хора, които сами са се дефинирали като лековерни и направо глупави. Дано не се вържат на обещанията на новия купувач, защото не вярвам, че те ще са по-смислени то тези на THW!
Ако познавате хора, които направили тази грешка, споделете с тях тази статия. Може да им послужи да избегнат нова, подобна.






Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар