Как да елиминираме страха?

Много често ние ставаме жертва на собствените си страхове. „Ами, ако ми откажат, ами, ако не харесат това, които искам да им предложа….“
Какво ще кажете, ако има как да премахнете всички страхове и да можете свободно да разговаряте с всеки? Страхът е просто неразбиране на това, което всъщност правим  и гледане в грешната посока.
Ето рецептата за преодоляване на страха : сменете гледната точка и го погледнете не като получаване на някаква изгода за вас, а като възможност вие да дадете избор на отсрещната страна. „Оженете се“ за перфектният процес  и се „разведете“ с получаването на резултат.
Вашият страх се базира на това дали ще имате резултат или не. Фокусирайте се в даването. Какво вие давате на отсрещната страна. Ако ние сложим акцента върху даването, ето какво трябва да кажете на вашия ум: "Аз искам да дам възможност да се направи оценка на информацията, така че да можете да направите избора, който е най-добър за вас."
Съсредоточете се в даването на другите и няма от какво да се страхувате. Вие сте този, който се поставя в услуга на другите. Оставяте потенциалните си клиенти да направят своя избор въз основа на това, което е правилно за тях. Нашето задължение  в тази професия е да дадем възможност да колкото може повече хора в света да научат за този бизнес модел и за тази компания.

Кое може да бъде страшно в подобно желание?
Търсите ли нови възможности? Искате ли да се включите в екип от успешни мрежовици? 

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар