Stiforp : безсмислен маркетинт и набиране на сътрудници


Да си тъп, колко да си тъп? Най-много да са част от някоя Понци схема. 
Като Stiforp примерно.
„Включете се, не е нужно да правите нищо и ще ви се плаща.“ Колко наистина трябва да си тъп, за да се вържеш на подобно обещание? Айнщайн твърдеше, че човешката глупост е безкрайна, докато за Вселената се съмняваше. Е, всички участници в Понци схеми потвърждават неговата правота.
В Понци схемите имаме три вида участници:
1.       Шлифован мошеник! Той е наясно, че това е Понци схема, че глупаците превъзхождат като бройка умните хора и затова е добре последните да се възползват от първите. Той няма скрупули и неговата идея е да завлече колкото може повече глупаци в схемата, за да спечели той самия. Тази статия е, за да ги разобличи.
2.       Заблудени. Хора, които нямат идея за същността на млм-а, но са чули, нещо, което е прекалено хубаво и не са разбрали уловката, че това всъщност е Понци схема. С четене на правилна информация тези хора могат да разберат грешката си и да не я допушат повече. Тази статия е за да им помогне да направят разлика между млм компания и Понци схема.
3.       Полезни идиоти. Това са хората на които колкото й да обяснявате разликата между млм компания и Понци схема, няма да разберат. Те са истинска радост за шлифованите мошеници. Засега медицината не е открила как да се трансплантира мозък, но може би четенето на статии като тази може да помогне.

Сега да направим преглед на Stiforp и да приведем аргументи, защо това е Понци схема на измама. Една компания бива дефинирана като Понци схема въз основа на маркетинговия план и дали има реален продукт и или не.

Запомнете това и си го повтаряйте : „Ако някой ви каже, че без да правите нищо ще спечелите пари“ – бягайте далеч от него. Да, звучи чудесно да не вършите никаква работа и да получавате доходи, но засега това са само обещания от реални мошеници и в действителността нищо от това не се реализира.

Въпреки изкушението на начало базирани бизнес, работа е работа и винаги трябва да се въведе някакъв усилия в, ако искате да видите връщане.

Stiforp се появява като отговор на това, че живеем в дигиталната епоха. Важно е да се рекламираме. Интернет страници, грабващо съдържание, видеа, HTML – за къде сте, ако не разполагате с всичко това. Stiforp твърдят, че не са конкуренция на мрежовите компании, а всъщност искат да подпомогнат хората, които правят млм. 
Въпрос: ако вие не сте партньор и на мрежова компания или собственик на бизнес, който предлага продукт или услуга, какво точно ще рекламирате с тези инструменти? 
РозАвите гащи на баба си ли?

Да видим къде е уловката?
Stiforp има едно от възможно най-тъпите имена, което може да се измисли. Това не е в резултат на маркетингово усилие, а  решение на основателя на компанията да прочете в обратен ред думата печалба – Profit ( на английски). До момента никой не знае как правилно се произнася името на компанията, но това едва ли има някакво значение за нейните партньори. И така, ако сте част от интернет маркетинга и нямате нищо друго, което да рекламирате освен самите себе си, това се нарича – ОГРОМЕН ПРОВАЛ!

Продуктова линия на Stiforp
Stiforp няма и не предлага продукти. Компанията предлага маркетингови инструменти на своите партньори, които както вече написахме, ако няма какво да рекламират, могат да се спрат на розАвите гащи на баба си. Ето и самите маркетингови продукти, за които партньорите дори си нямат представа за какво точно се ползват 😊
Capture Pages
Stiforp представя хостинг за страници с които да привличате нови партньори. Тези страници могат да бъдат използвани, ако имате продукт или услуга, които да предложите на потенциални клиенти.  Използвате се общо десет различни шаблона.
Видеа с актьори
Stiforp предлага три жива актьора като маркетинг видеоклип, за да ги ползват партньорите за страниците си.
Флаш базирани маркетинг видеоклипове
В допълнение към видеата с актьорите се предлагат флаш базирани видеоклипове, за да привличат потенциални клиенти.
Автоматичен отговор - Autoresponders
Ако някой се регистрира на страницата да получи автоматично генериран отговор, който да го подтикне към следващи действия.
Traffic Rotator
Тук идеята е, че ако вие водите трафик към някакъв уеб адрес, ротаторът го разпределя в зависимост от това, как сте го настроили.

Уловката в цялата схема на "предлаганите продукти" е, че не можете да оптимизирате нито един от тях. Всеки, който работи с интернет продукти знае какво значи оптимизация и ако вие нямаме възможност за такава е напълно безсмислено да работите с такива инструменти. 

Компенсационен план
Тук става още по-смешно, но нека видим „огромните възможности – без да правиш нищо, ти плащат“ какво предвиждат.
The Powerline
Този бонус се набива изключително много в главите на бъдещите партньори на Stiforp. Понеже повечето са в категорията „полезни идиоти“, предполага се поне нещо да им влезе в главата.
Какво точно е този бонус? The Powerline ви позволява да получите комисионна веднага след като регистрирате трима партньора под вас. Къде е капанът тук?
Този бонус се плаща еднократно. Той е в размер на $ 4.  От таксата на първият включен партньор получавате $ 2, за следващите втори и трети $ 1! Вярно ли има такива глупаци, които да се връзват на подобни печалби от $ 4, след като те самите са дали много повече и са убедили други да повторят тяхната грешка? „Включете се сега и получавайте комисионна за хората под вас, без да правите  АБСОЛЮТНО НИЩО!“ – УНИКАЛНИ ГЛУПОСТИ на които могат да се вържат само откровено глупави хора.
FastStart Бонус
Този бонус се изплаща когато вие директно привлечете нов партньор. Той е в размер на $ 25.
В допълнение към него получавате $ 2, за всеки, който се запише на втора линия под вас и $ 1 за всеки човек на трета линия.
Stiforp предвижда още няколко бонуса, но до тях едва ли стигат мнозина, затова е безсмислено да ги описваме. Нека видим какво е необходимо като инвестиция, за да стане един от шараните, които „нищо не правят, плащат месечна такса и печелят комисионни“.
За да се присъедините към компанията трябва да платите входна такса от $40 ( тя е да се изплати FastStart бонуса) и след това имате две опции: или да плащате всеки месец $9.95 или да платите таксата за цяла година $99.95  и получите отстъпка 20% .
Това ме изумява неимоверно много! Когато предложиш на потенциален партньор да се включи в истинска мрежова компания и да плати 80лв за инструмент с който ще работи отговорът е „О, това е много голяма инвестиция“. Когато му кажеш, я дай $40 и после плащай месечна такса, за да си част от пирамида (тук се казва друго „за да НЕ правиш нищо и да получаваш пари“) кесията веднага се развързва. Извод : пари има, но глупаците ги дават само, ако чуят лъжа. На истинско предложение не реагират 😊

ЗАКЛЮЧЕНИЕ
В резултат на изброеното по-горе става ясно, че тук няма продукт или услуга, които могат да бъдат предлагани на хора, които не искат да станат членове на компанията. На второ място става видно, че маркетинговия план се основа на това да набирате нови членове и няма нищо общо с предлагане на продуктите на компанията. Вие реално не можете да продадете продукта на тази компания. Имате една-единствена опция: да включвате нови членове. Истинската същност на присъединяването на нови членове, не е да ползват „продуктите на компанията“, а да плащат месечен абонамент. Без него компанията рухва, защото не предлага нищо. С други дума имаме компания, която отлично покрива дефиницията за финансова пирамида.

Ето и мнението на човек, който е бил член на компанията: (както е в оригинал)
PeterO
Mar 6th, 2015 at 12:43 pm  (Q)
There is a lot of to and fro here about Stifrop. I can tell you I have been a for member for three years, paid to upgrade to Star 3 level and have no be able to recruit anyone.
I have never received any spillover, no one in my genealogy and never been paid anything. I do have $4.00 credit, after three years!
I joined SFI and got paid in the first month! I am about to hit the ‘opt-out’ button, and put my $12.00/mth I pay to something that’s does reward your

„Бях член на компанията в рамките на три години. Платих, за се кача на трето ниво, но никога не привлякох нито един партньор. Не получих нито един от гръмко рекламираните бонуси на компанията, освен $4.00 и то след три години. Имах комисионна само първият месец. Това е. „

Лъжата, че няма да „правите нищо“ лъсва ясно тук. Не ви ли харесва тази перспектива?



Имате възможност да се присъедините към истинска млм компания. Е, там никой няма да ви даде пари, ако не правите нищо 😊 Ще се наложи да „работите“ (каква кофти дума) като разказвате на потенциални клиенти за продуктите на компанията и за възможностите. Бонусът ви ще расте в зависимост от усилията, които полагате и може да бъде от 100 лв до 10 000 евро на месец. В компанията има хора, които получават над 70 000евро на месец, но това става след работа поне 10 години. В случай, че това предложение ви допада, свържете се с нас: ТУК! 


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар