Да поговорим за ROI


Вероятно сте срещали това съкращение ROI (възвращаемост на инвестицията). В традиционният бизнес този период започва от година-две и продължава до към 4-5 години - тоест в зависимост от естеството на бизнеса,който стартирате най-рано след година, две можете да очаквате да излезете на печалба. 
Разбира се, трябва да сте готови преди това да инвестирате няколко хиляди, да плащате наеми, заплати на служители, разрешителни и други лицензионни такси и т.н. И ако всичко върви според  плана, който сте изготвили ще започнете да печелите пари след година, две. В случай, че сте теглили кредит и начинаето ви се окаже неуспешно, банката ще започне да си иска парите обратно и тогава  нещата стават страшни. 

Този сценарий можете да го избегнете, защото тук наистина риска е много голям.

Стартът в мрежова компания не се развива по този начин. В мрежовият маркетинг вие лесно и  бързо можете да си възвърнете вложената инвестиция. Как? Вижте каква е сумата с която трябва да  заплатите, за да станете партньор на компанията. С продажбата на колко и какви продукти можете  да си я върнете и тогава преценете дали ще можете да се справите с първата задача - а именно да  си върнете собствената инвестиция. Можете да опитате следното - да помолите спонсора да ви предостави продукти на партньорска цена (или да се регистрирате като потребител и ако отстъпката е същата като на партньорите, да купите сам продукти) и да се опитате да ги продадете. Ако се справите без  предварителни обучения, вие ще имате успех с тази компания и си струва да си закупите стартовия пакет. Ако обаче не можете да продадете продуките имате два варианта - или да чуете продуктови обучения и да  опитате отново или просто да потърсите друга мрежова компания, чиито продукти ще можете да продавате.

Как стоят нещата във ФМ груп наприме? Стартовият пакет е 84лв и от всеки луксозен парфюм имате печалба 12лв. Излиза,че при продажба на 7 парфюма вече сте си възвърнали вложението и от осмия продаден парфюм  започвате да печелите. И ако това не е добър бизнес, не зная кое е? Искате ли започнете сега:  http://www.myfm.eu/bg/myway
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар