Никога не се отказвай

Защо някои от нас имат какво е необходимо, за да си постигнат целите, а  останалите са готови да захвърлят мечтите си?
Аз не знам отговора, но аз знам следното: човешкият вид е снабден с  психическата издръжливост. Някои от нас простоя знаят, че я имат и я използват.
Може би сте искали винаги да имате друга професия: да свирите на китара, да се оперна звезда, да бъдете предприемач - но вместо това се задоволявате с работа, която не харесвате. Понякога дори мразите.
Трябва ли да се откажете от мечтите си?

Не бързайте да се откажете от целите си!

Бъдете реалисти. Ако постоянно упражнявате уменията да си правите покани, да презентирате, да включвате нови хора в структурата си това със сигурност ще доведе до промяна. Количествените изменения водят до качествени промени.
Запазете работата, която имате в момента!
Нищо, че не ви харесва, тя ви плаща сметките в момента. Тя ви структурира деня, дава ви идея кое е важно и кое не, кара ви да намирате време за мечтата си. Прави ви гъвкави и адаптивни.
Интернет!  Той променя много начина по който работим и комуникираме. Ако не сте разглеждали възможността, как той може да ви помогне да реализирате мечтата си, защо не помислите за това?
Създайте си собствен бизнес!
Започнете с изграждането на вашата структура. Увеличавайте я всеки ден и не спирайте да разговаряте с хората и да се интересувате какво искат да постигнат. Бъдете готови на саможертви и да излезете от зоната си на комфорт.
Постоянно си повтаряйте целите!
Истинските цели, тези, които ви мотивират. Нужно ли е да получите работата и позицията, която искате, за да установите , че не ви харесват и не ги искате?
Отделете време да помечтатете как ще изглежда живота ви, когато реализирате целта си. Какъв живот ще живеете тогава?
Най-трудно нещо в този живот е продадете на вас самите, вашата мечта! Когато го направите нищо няма да може ви спре да я реализирате.

Включете се в екипа ни сега и нека заедно да сбъднем мечтите си!
http://fm.myfm.eu/on-line-registration.html
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар