MyAdvertisingPays MAP: $ 49,99 Инвестиционна Понци схема




Да поговорим да една от колабиращите Понци схеми, представяща се като мрежова компания- млм.Ще направим един due diligence и с факти ще обясним, защото въпросната компания е Понци схема.
Това, което дефинира една компания като Понци схема е нейния компенсационен план. Не вярата на  "шараните", които са "инвестирали" в нея с надежда да станат "несметно богати".

MyAdvertisingPays (позната като МАР), стартира в края на 2013 г. Обявено е, че компанията е основана  в САЩ, но в рамките на месец до старта се появява новина,че се мести в Ангуила.
При търсене в Google на предоставения корпоративен адрес се разкриват имената на множество фирми, които използват един и същи адрес. Това е типично за виртуалните офиси.

Като главен изпълнителен директор и основател на MyAdvertisingPays МАР е посочен Майк Деези. Той е от щата Мисисипи, откъдето в началото на 2013 година стартира MyAdvertisingPays като афилиет към Rocket Cash Cycler.

Rocket Cash Cycler е матрично базирана пирамида, която иска  участниците на платят 315 долара, за да се присъединят и след това им обещава, че ще им изплати  5000 дорала, когато има достачно нови включени партьори, които са дали първоначалната вноска.

В статията "Да се запознаем с Майк", публикувана в маркетингов блог, създаден да промотира
Деези и MyAdvertisingPays, той самият твърди, че многократно се е сблъсквал и "парил" от
възможности, които след това са се сривали.
"Работих толкова усилено, за да създам доходи и да помогна и на другите да направят същото и след това всичко се сриваше, а заедно с него и нашата колективна работа."
Деези не споменава изрично към кои компании той е бил сътрудник. В друг блог пост озаглавен "Защо  MyAdvertisingPays МАР ще успее там, където другите се провалиха" Деези демонстрира знания в Понци схемите  и финансовите пирамиди представени като млм компании. Той се позовава на Zeek Rewards и Profitable Sunrise.
Не е ясно дали Деези е бил участник в тези компании.

Няма информация дали Деези е ръководил други компании и впечатлението е, че MyAdvertisingPays МАР е  първата компания, която стартира.

Ето пълен преглед на MyAdvertisingPays МАР и какво всъщност представлява.

MyAdvertisingPays продуктова линия
MyAdvertisingPays МАР няма надежден и достоверен продукт или услуга. Компанията предлага  три "решения" на сайта си, но посетителите първо трябва да се регистрират преди да могат  да видят или поръчат нещо.
След като се регистрирате в сайта имате право да закупувате кредити за реклама, които могат да се  ползват за показване на реклама на сайта на MyAdvertisingPays. Тези реклами се показват и на сътрудниците на компанията, които са длъжни да ги гледат, за да се квалифицират за бонус.

Компенсационният план на MyAdvertisingPays
MyAdvertisingPays МАР бонус плана е изграден върху включването на нови партньори и след това да "инвестират"  в кредитни пакети за $ 49,99.
Обещано е, че всеки кредитен пакет ще носи $60 възвръщаемост. Ето какво казва самата компания  MyAdvertisingPays МАР : "Цената на един кредитен пакет е $ 49,99. В този продукт има разпределение на печалбата. Всеки закупен кредитен пакет ще донесе възвръщаемост $60 в течение на времето.
За да се квалифицирате за вашия дневен бонус, като въвлечен в MyAdvertisingPays трябва да
"кликнете върху 10 реклами дневно".
MyAdvertisingPays не гараннира какъв минимум бонус можете да имате, но подчертава, че сумата, която могат да ви изплатят се определя от колко нови сътрудници се включват в компанията.
Печалбите зависят от обема на продажбите. Понякога могат да бъдат по-високи, а друг път -не и това се дължи на  факта, че приходите също варират.
"Продажбите" са разбира се инвестиции в "кредитни пакети". Изплаща се бонус 10% за всеки привлечен сътрудник, който  е купил "кредитен пакет".Този бонус може да нарасне до 18%, но MyAdvertisingPays не дават точна информация за това на сайта си. Посочено е, че увеличаването на бонуса е вързано с броя на новите партньори, които сътрудниците
въвличат в схемата. Всичко, което трябва да направите е да представите M.A.P. на останалите и да ги включите.
В някои социални мрежи се говори, че бонуса за включване на нови сътрудници е обвързан и нивото на  което е партньора. "Всеки може да има 10% бонус без да плаща за членско ниво."
Това означава възможност да получавате комисионна въз основа на това колко сътрудника плащат месечни такси.
Влключаване в MyAdvertisingPays МАР
Членството в MyAdvertisingPays е $ 24,99 годишно.
Безплатното членство е възможно, но тези сътрудници печелят само, ако включат нови партьори, които плащат кредитни пакети.

Заключение 

Като съчетава "рекламния кредит" и Понци схемата, MyAdvertisingPays просто събира пари от новите партньори, за да изплати комисионни на вече включените.
Снимката по-долу, взета от видео, което се рекламира на сайта на MyAdvertisingPays, визуализира  естеството на Понци схемата, която се предлага на тази компания.


Партньорите закупуват кредитен пакет за $49.99, имат "тежката" задача да кликват на рекламите и така да си възвърнат на 120% инвестицията.
В опит да се "разграничи" от стандартните Понци схеми, MyAdvertisingPays хвърлят още прах в очите  на сътрудниците, като говорят за "резервен фонд".

Има ли наистина M.A.P. "резервен фонд"?
Да. Освен първоначалният капитал, което има дружеството, част от всички приходи се заделя към резервен фонд, за да  може плащанията на комисионните да се осигурят в дългосрочен план.
Истината е,че всички Понци схеми стартират с резервен фонд, защото в противен случай, няма да са в състояние да изплащат 100% доходност на партньорите си и да защитят дадените обещания.
Проблемът е какво се случва, когато резервния фонд се изчерпи? Няма значение с колко пари стартира една Понци схема, рано или късно тези пари се изчерпват (просто инвестициите, новите "шарани" намаляват).
Какво става тогава? 
Точно така : пирамидата се сгромолясва с гръм и трясък!


Актуализиране на 07 април 2016
В опит да има повече средства за бонуси се въведоха следните месечни такси.

Entry  - без масечна такса и с 14 активни инвестиции
Casual - € 10,99 евро на месец такса и с таван от 75-активни инвестиции
Professional - € 26,99 евро на месец  такса и с таван от 250 активни инвестиции
Свободно време - € 55,99 евро на месец такса и с таван от 500 активни инвестиции
New Lifestyle - € 99,99 евро на месец  такса и с таван от 1000 активни инвестиции

Нека не се заблуждаваме в едно: една компания е Понци схема, благодарение на своя
компенсационен план. Когато доходите се генерират от привличане на нови сътруднци,
които плащат месечни такси и закупуват "кредитни пакети", това финансова пирамида.
Всеки, който твръди обратното е или необразован или е "инвестирал" и сега
се надява да си върне парите. Вероятно има хора, които са получили покана от някой "добър" човек да се включи в тази "надеждна" и "стабилна" компания. Не се лъжете - компанията има затруднения в изплащането на бонуси. Тя преустанови дейността си в САЩ и сега остава това да се случи и на другите пазари.
Разкажете и споделете с повече хора тази статия, защото е  важно хората да имат яснота в какво се въвличат. Информираният човек трудно греши. Благодаря, че отделихте време да прочете и споделите тази статия.


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар