Инструментите на мрежовика


Кои са инструментите на успешния мрежовик? 

  • Всеки един от нас влиза в мрежовият маркетинг с определени знания и умения и преди да придобие нови, използва тези, които има. Много често ние прилагаме схеми на действия, които не ни носят успех, но упорито вярваме, че след 100 повторения нещата ще се променят. Това може и да не се случи. Какво трябва да направим тогава? Добре е се срещнем с успешен партньор на компанията и да му разкажем какво правим и какъв резултат получаваме. Понякога погледът острани помага да се видят грешки, които лесно да отстраним и да продължим напред. В историята, която ще разкажем е заложен нашият модел на действие и може би точно него трябва да променим. 
  • Следващата стъпка е да прегледаме навиците, които сме придобили до момента. Нашите навици са основа за изграждането на успешна кариера. Ако имаме навици, които ни правят ефективни, то тогава лесно ще започнем изграждането на кариера в мрежовия маркентиг. Ние имаме възможност да променим навиците, които не ни носят нужните резултати. Използвайте възможността да си изградите нови навици. Какво и кое ще промените във вашите навици ще определи вашето бъдеще.
  • Най-важният елемент за успеха в тази индустрия са партньорите, които ще привлечете към вашата структура. Обградете се с хора, които мислят позитивно и са положително настроени към живота. Негативните хора ще харчат много от вашата енергия и не си струва да инвестирате в тях. Те са направили своя избор и когато осъзнаят,че притежават силата да променят това си решение, тогава можете да работите с тях. Не забравяйте,че всеки един от нас е средноаретметично на 5мата човека с които най-често разговаря и се среща. Тези хора в най-голяма степет ще определят вашето бъдеще. Вижте какво са постигнали те и се запитайте къде искате да бъдете след една, след две или повече години. Дали искате техния успех или още по-голям? 


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар